Αυτοματισμός SENSAP INTEGRA

Οι σειρές βιομηχανικών αυτοματισμών SENSAP ™ INTEGRA αποτελούν την καρδιά του ευφυούς παραδείγματος δικτύου των αισθητήρων και των ενεργοποιητών του SENSAP. Συνδυάζοντας βιομηχανικές τεχνικές διασύνδεσης ανθρώπου-μηχανής (HMI) σύμφωνα με το πρότυπο Poka Yoke, όπως φώτα σηματοδότησης και ενεργοποιητές φωνής, με σύγχρονες τεχνολογίες μηχανικής όρασης και ανίχνευσης, όπως αισθητήρες όρασης, σαρωτές RFID / BAROCDE, οπτικοί κωδικοποιητές, ιντερφερόμετρα λέιζερ, μετατροπείς υπερήχων και βάρους, οι μονάδες SENSAP ™ INTEGRA σχηματίζουν νησιά πολυτροπικού αυτοματισμού σε αποθήκες και ιστότοπους κατασκευής που διασφαλίζουν την ποιότητα του προϊόντος και επιτρέπουν την αποτελεσματική εκτέλεση, την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και την ακριβή τεκμηρίωση:
Λήψη και αποχώρηση,
Αποθήκευση & απογραφή,
Κατασκευή & πακετάρισμα,
Επιλογή & ταξινόμηση και
Ενοποίηση και αποστολή.
Μέσω του λογισμικού διακομιστή SENSAP ™ SBOX MIS, οι μονάδες αυτοματισμού INTEGRA ενσωματώνονται στα πιο δημοφιλή συστήματα EIS (π.χ. ERP, WMS, MRP) παρέχοντας αυτόματο και αξιόπιστο συγχρονισμό πόρων αποθήκης και καταστημάτων (π.χ. εργασία, εξοπλισμός, εργαλεία και υλικά ) με σταθερά διαχειριστικά δεδομένα, επιτρέποντας παράλληλα σε πραγματικό χρόνο, απομακρυσμένη ορατότητα της απόδοσης των λειτουργιών μέσω ταμπλό WEB.
Διαβάστε περισσότερα για:
► INTEGRA ITK
► INTEGRA PTL
► INTEGRA PBL
► INTEGRA CART
► INTEGRA TERMINAL
► Εκτύπωση & κωδικοποίηση
► Απόδοση & ποιότητα
► Εγκατάσταση & Εγγύηση

Related Articles

Ιδρύθηκε το 2002, η SENSAP Microsystems SA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων υψηλής τεχνολογίας για βιομηχανικά συστήματα και διαδικασίες.

Επικοινωνία

  • Σαρανταπόρου 7, Πειραιάς 185 47 Ελλάδα
  • +30 210 481 8419
  • info@sensap.eu