Σχετικά Με Εμάς

Το SENSAP ™ ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη συστημάτων αυτόματης παρακολούθησης ποιότητας (Barcode & RFID) και ανιχνευσιμότητας υλικών-ροής που στοχεύουν τρόφιμα και ποτά μικρού και μεσαίου μεγέθους, φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά, καθώς και Print & Carton Μετατροπή επιχειρήσεων.
 
Ιδρύθηκε το 2002 στην Αθήνα, Ελλάδα, η εταιρεία SENSAP Microsystems AE ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διανομή εξοπλισμού, λογισμικού και αναλωσίμων για τη βιομηχανία εκτύπωσης και μετατροπής χαρτοκιβωτίων. Με βάση την ευρεία ορατότητα της εταιρείας στους τομείς της εφοδιαστικής και της κατασκευής, η SENSAP Swiss AG, ο κλάδος τεχνολογιών autoID, με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, συμμετέχει στην ανάπτυξη των αυτόματων συστημάτων λογισμικού J2EE και βιομηχανικού αυτοματισμού.
 
Η SENSAP Swiss AG ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 2011 στη Ζυρίχη της Ελβετίας ως τμήμα βιομηχανικής ανάπτυξης του τμήματος AutoID της εταιρείας SENSAP SA, με έδρα την Αθήνα (Ελλάδα). Βασισμένο στην ευρεία ορατότητα της SENSAP στους τομείς της εφοδιαστικής και της μεταποίησης, της πλούσιας πνευματικής ιδιοκτησίας και της τεχνογνωσίας παγκόσμιας κλάσης, η SENSAP Swiss, αναπτύσσει και εμπορεύεται τη σουίτα λογισμικού SBOX Traceability και τη σειρά μονάδων υλικού INTERGA που στοχεύουν εταιρείες κατασκευής και επιχειρήσεις logistics στο Food & Beverage , Τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων και των καλλυντικών, των χαρτοκιβωτίων και των ενδυμάτων. Οι λύσεις της εταιρείας υιοθετούν κορυφαίες αρχιτεκτονικές Internet of Things (IoT), οι οποίες επιτρέπουν την ενοποίηση και ενορχήστρωση πολλαπλών ετερογενών και κατανεμημένων αισθητήρων με επεκτάσιμο τρόπο. Το SENSAP διαθέτει εμπειρία στην ενσωμάτωση λύσεων βασισμένων σε βασικές αρχιτεκτονικές IoT, όπως οι αρχιτεκτονικές που εισήχθησαν από την EPC Global και Open Geospatial Consortium (OGC) και βασίζονται σε de-facto αρχιτεκτονικές ανοιχτού κώδικα (κυρίως βασίζονται στα παγκόσμια δίκτυα αισθητήρων- Έργα ανοιχτού κώδικα GSN και AspireRFID). Η SENSAP Swiss AG είναι ένας ανεξάρτητος προμηθευτής λογισμικού (ISV) και Systems Integrator, που παρέχει λύσεις με πλήκτρα που απευθύνονται σε λύσεις IoT, συμπεριλαμβανομένων των Machine Vision Systems, AutoID-centric (RFID, Barcode) και Business Activity Monitoring (BAM) με βάση συστήματα πολλών αισθητήρων . Η SENSAP προσφέρει Αυτοματοποίηση Χειρισμού Υλικών, που περιλαμβάνει Λογισμικό Υλικού, Middleware και Εφαρμογών, για λειτουργίες που βασίζονται σε ανθρώπους, με αναφορά σε:
  • Εκτέλεση λειτουργιών κατασκευής και αποθήκης.
  • Διαχείριση στοιχείων και προληπτική συντήρηση.  
  • Ιχνηλασιμότητα της ροής υλικών κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου ζωής και της εφοδιαστικής αλυσίδας των προϊόντων.

Επιπλέον, η SENSAP αναπτύσσει προσαρμοσμένες λύσεις επιθεώρησης ποιότητας όρασης σε απαιτητικά βιομηχανικά περιβάλλοντα που οδηγούν σε μια πλήρη γκάμα ποιότητας μηχανικής όρασης, προϊόντων επιθεώρησης σε σειρά, για τις βιομηχανίες χαρτοκιβωτίων, φαρμακευτικών και καλλυντικών και τροφίμων και ποτών.

Η SENSAP διαθέτει βαθιά εμπειρία στην ανάπτυξη λύσεων και εξαρτημάτων κατασκευής Cyber ​​Physical Systems (CPS) που επιτρέπουν την απόκτηση δεδομένων από το κατάστημα, με έμφαση στις επιχειρήσεις κατασκευής χαρτιού και συσκευασιών. Η εταιρεία έχει επίσης υλοποιήσει έργα που περιλαμβάνουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής της λύσης CPS, από την έναρξη της λύσης έως την ανάπτυξη στο εργοστάσιο. Αυτά τα επιτυχημένα συνδυασμένα βιομηχανικά έργα σχετικά με τα δεδομένα απόκτησης από το επίπεδο παραγωγής και την εμπειρία κέρδους μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτούμενων έργων οδήγησαν στη συσκευή Daedalus IoT, μέρος της σειράς προϊόντων Integra.

Related Articles

Ιδρύθηκε το 2002, η SENSAP Microsystems SA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων υψηλής τεχνολογίας για βιομηχανικά συστήματα και διαδικασίες.

Επικοινωνία

  • Σαρανταπόρου 7, Πειραιάς 185 47 Ελλάδα
  • +30 210 481 8419
  • info@sensap.eu