Απόδοση & ποιότητα

Οι σειρές βιομηχανικών αυτοματισμών SENSAP ™ INTEGRA διαθέτουν μια σειρά προαιρετικών αισθητήρων και ενεργοποιητών που διασυνδέονται απευθείας σε μηχανήματα εκτύπωσης, κοπής, κόλλησης, αναδίπλωσης, δέσμευσης και συρραφής, σε βιομηχανίες εκτύπωσης και μετατροπής χαρτοκιβωτίων, καθώς και σε συσκευασίες εξοπλισμός φαρμακευτικών προϊόντων & καλλυντικών και παραγωγών τροφίμων και ποτών, παρέχοντας έλεγχο ποιότητας και απόδοσης των αντίστοιχων παραγωγικών διαδικασιών.

► Αισθητήρες απόδοσης & κατανάλωσης
Οι μονάδες βιομηχανικού αυτοματισμού INTEGRA διαθέτουν ζεύγος αισθητήρων οπτικής διάχυσης ή περιστροφικούς κωδικοποιητές που επιτρέπουν την ακριβή μέτρηση των κινούμενων αντικειμένων με ρυθμό έως 50 τεμ / δευτερόλεπτο και μέτρηση της γραμμικής ταχύτητάς τους έως και 30 m / sec.
► Αισθητήρας ποιότητας εκτύπωσης
Ο αισθητήρας ποιότητας εκτύπωσης INTEGRA διασυνδέεται με κόλληση, πτυσσόμενα μηχανήματα και επιθεωρεί ταυτόχρονα τις ακόλουθες παραμέτρους σε ρυθμούς έως 600 m / min ή 1800 τεμ / λεπτό: Λείπει η καταχώριση χρώματος και χρώματος με ακρίβεια +/- 0,2 mm. Χρώμα πιστότητας με ακρίβεια +/- 10%. Εγγραφή Print-to-Cut με ακρίβεια +/- 1,0 mm. Γραμμοκώδικες 1 / 2D.
Ο αισθητήρας ποιότητας εκτύπωσης INTEGRA ενσωματώνει την ισχυρή τεχνολογία αυτόματης διδασκαλίας του SENSAP που επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση και ρύθμιση του αισθητήρα με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

► Αισθητήρας αναγνώρισης στοιχείων
Ο αισθητήρας αναγνώρισης αντικειμένου INTEGRA διασυνδέεται με μηχανές κόλλησης, αναδίπλωσης, δέσμευσης και σύγκρουσης, καθώς και σε μεταφορικές ταινίες και ταυτόχρονα αναγνωρίζει έως και τέσσερις (4) κωδικούς σε μορφή 1D-, 2D-BARCODE, PHARMACODE ή OCR, σε τιμές έως 600 m / min ή 1800 τεμ / λεπτό. Ο αισθητήρας αναγνώρισης αντικειμένου INTEGRA παρέχεται σε δύο παραλλαγές για: α) κόλληση, σύνδεση, μηχανές σύγκρουσης και β) για μηχανές αναδίπλωσης. Ο αισθητήρας ενσωματώνει την ισχυρή τεχνολογία αυτόματης διδασκαλίας του SENSAP που επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση και ρύθμιση του αισθητήρα με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

► Αισθητήρας προφίλ κόλλας
Ο αισθητήρας INTEGRA Glue-Profile διασυνδέεται με μηχανήματα κόλλησης και καταγράφει προφίλ ψυχρής κόλλας σε έως και έξι (6) σημεία, με ακρίβεια +/- 1,0 mm και ταχύτητα έως 300 m / min. Ο αισθητήρας INTEGRA Glue-Profile ενσωματώνει την ισχυρή τεχνολογία αυτόματης διδασκαλίας του SENSAP που επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία και ρύθμιση του αισθητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.
► Αισθητήρας Patch-Window
Ο αισθητήρας INTEGRA Patch-Window διασυνδέεται με συρταροκολλητικές μηχανές και ανιχνεύει ελλείψεις ή φθορές στα ορισμένα παράθυρα αξιολόγησης με ταχύτητα έως 300 m / min.
Ο αισθητήρας INTEGRA Patch-Window ενσωματώνει την ισχυρή τεχνολογία αυτόματης διδασκαλίας του SENSAP που επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση και ρύθμιση του αισθητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού.

► Αισθητήρας ανίχνευσης εμπλοκής
Ο αισθητήρας INTEGRA Jam-Detection διασυνδέεται με μηχανήματα εκτύπωσης για την ανίχνευση διπλού φύλλου και εμπλοκής υλικού με πυκνότητα από 30 gr / m2 έως 1200 gr / m2.

► Αισθητήρας ποιότητας συσκευασίας
Ο αισθητήρας INTEGRA Package-Quality διασυνδέεται με τη μονάδα INTEGRA GATE για να ελέγξει την ποιότητα των μεταφερόμενων αγαθών, δηλαδή:α) καπάκια ή σφραγίδες που λείπουν ή έχουν σπάσει, β) ετικέτες προϊόντος που λείπουν ή έχουν αφαιρεθεί, γ) χαρτοκιβώτια που έχουν υποστεί ζημιά ή έχουν χαλάσει.  

► Αισθητήρας στάθμης υγρού
Ο αισθητήρας INTEGRA Fluid-Level διασυνδέεται με τη μονάδα INTEGRA GATE για την επαλήθευση της στάθμης υγρού σε κινούμενες φιάλες.

►Ενεργοποιητές σήμανσης & απόρριψης αλλοίωσης
Το SENSAP ™ INTEGRA ITK και το INTEGRA GATE υποστηρίζουν μια σειρά συσκευών σήμανσης και απόρριψης αλλοίωσης, όπως: Γραμμικός εκτοξευτήρας (δηλ. Το λάκτισμα των μηχανών κόλλησης / αναδίπλωσης), Περιστροφικός εκτοξευτής υψηλής απόδοσης και Ακροφύσιο σήμανσης μελάνης. Σε περίπτωση αναγνώρισης ελαττωμάτων, το ITK εκπέμπει συναγερμό (δηλαδή οπτικό και ηχητικό σήμα), ενεργοποιεί τον εκτοξευτή αλλοίωσης ή τον δείκτη αλλοίωσης και σταματά - προαιρετικά - τον τροφοδότη του μηχανήματος. Τέτοιοι συναγερμοί μπορούν να μεταδοθούν περαιτέρω σε υπάρχοντα βιομηχανικά συστήματα αυτοματισμού καταστημάτων μέσω διεπαφών PROFINET, AS και TCP / IP.


Οι συσκευές SENSAP ™ INTEGRA αξιοποιούν τεχνολογίες UHF RFID και BARCODE παγκόσμιας κλάσης σε συνδυασμό με αισθητήρες όρασης και οπτικούς κωδικοποιητές για να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στο εργασιακό περιβάλλον των χειριστών μηχανών. Οι συσκευές SENSAP ™ INTEGRA διασυνδέονται με υπάρχοντα βιομηχανικά συστήματα αυτοματισμού καταστημάτων μέσω διεπαφών PROFINET, AS και TCP / IP. Εξοπλισμένο με την ισχυρή δυνατότητα αυτόματης διδασκαλίας του SENSAP, οι μονάδες αυτοματισμού INTEGRA περιλαμβάνουν ακριβή, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση αυτοματισμό βιομηχανικού ελέγχου που απαιτεί ελάχιστο χρόνο λειτουργίας και εγκατάστασης Τα καινοτόμα προϊόντα της SENSAP επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση σε σχεδόν οποιοδήποτε εξοπλισμό, ενώ απαιτούνται σύντομες προπονήσεις και χρόνοι διάθεσης.

Related Articles

Ιδρύθηκε το 2002, η SENSAP Microsystems SA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων υψηλής τεχνολογίας για βιομηχανικά συστήματα και διαδικασίες.

Επικοινωνία

  • Σαρανταπόρου 7, Πειραιάς 185 47 Ελλάδα
  • +30 210 481 8419
  • info@sensap.eu